Frenkie de Jongin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä 2026. Barcelona haluaa solmia uuden jatkosopimuksen de Jongin kanssa.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Deco ilmoitti de Jongille, että seura toivoo pääsevänsä yhteisymmärrykseen pelaajan kanssa uudesta sopimuksesta.

Decon ja Barcelona-luotsi Xavin mielestä de Jong kuuluu tulevaisuudessakin joukkueen ehdottomien luottopelaajien joukkoon. Barcelona haluaa, että uusi jatkosopimus kestäisi vähintään kesään 2028 saakka. Lehden mukaan de Jong on halukas jatkamaan uraansa Barcelonassa.

Barcelona yritti myydä de Jongin Manchester Unitediin reilu vuosi sitten ja painosti pelaajaa vaihtamaan maisemaa, mutta de Jong päätti tuolloin jäädä Barcelonaan – lopulta vasten seuran tahtoa. Barcelona kamppaili tuolloin nykyistä vaikeampien talousongelmien kanssa ja olisi saanut de Jongista valtavan siirtosumman.

Deco vahvisti samalla de Jongille, ettei ole suinkaan halukas luopumaan hänestä siirtomarkkinoilla.

Barcelona hankki de Jongin Ajaxista noin 86 miljoonalla eurolla kesällä 2019.