Mallorca ja Barcelona päätyivät tiistai-iltana 2-2 -tasapeliin La Ligassa.

Barcelonalle kyseessä oli sarjakauden toinen pistemenetys.

Barcelona johtaa La Ligaa pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Gironaan. Niin ikään ottelun vähemmän pelannut ja keskiviikkoiltana Las Palmasin kohtaava Real Madrid on kahden pisteen päässä Barcelonasta.

Barcelonan päävalmentaja Xavi on pettynyt siihen, miten paljon virheitä joukkue tekee puolustuspäässä. Xavin mielestä joukkue antaa vastustajille liikaa maalipaikkoja.

– Teemme selkeitä virheitä ja meidän on keskityttävä paremmin. Se on ollut heikko kohtamme. Olemme luoneet riittävästi maalipaikkoja voittaaksemme ottelun, mutta ongelma oli se, että annoimme paikkoja vastustajalle. Loimme tarpeeksi maalintekopaikkoja. Viime viikolla teimme kolme maalia viiden linjaa vastaan. Tänäänkin teimme kaksi. Meidän on oltava selkeästi parempia puolustussuuntaan, jotta emme antaisi niin paljon paikkoja vastustajille.

– Meidän olisi pitänyt johtaa ensimmäisen jakson jälkeen, mutta olimme tappiolla. Olemme tehneet viisi maalia viimeiseen kahteen otteluun ja olisimme voineet tehdä enemmänkin. Virheet puolustuksessa ovat ongelma.

LUE MYÖS: Barcelona joutui tyytymään saarireissulla tasapeliin