Mallorca ja Barcelona pelasivat tiistaina 2-2-tasapelin La Ligassa.

Kotijoukkue siirtyi johtoon kahdeksannella minuutilla Barcelonan säheltäessä alakerrassaan. Maalivahti Marc-André ter Stegen antoi huonon syötön ja Mallorca toimitti pallon muutaman mutkan kautta Vedat Muriqille, joka vei isännät karkumatkalle.

Barcelona tuli tasoihin 41. minuutilla Raphinhan osumalla. Pallo pomppi Mallorcan pelaajan kautta brassilaiturille, joka latasi tarkan maanuoliasen vasempaan alakulmaan.

Mallorca siirtyi vielä takaisin johtoon aivan avausjakson loppuhetkillä. Muriqi jatkoi maalivahti Predrag Rajkovićin pitkän avauksen linjan taakse Abdón Pratsille, joka ujutti kuulan ter Stegenin selän taakse.

Reilun tunnin kohdalla Barcelonalle vihellettiin rangaistuspotku. Superlupaus Lamine Yamal ehti olla kentällä vain sekunteja, kunnes hän hyökkäsi rangaistusalueelle ja kaatui José Copeten taklattua häntä. Erotuomari perui kuitenkin pilkun videotarkistuksen jälkeen.

Barcelona iski tasoituksensa lopulta 75. minuutilla. Robert Lewandowski päästi näppärän kuvion päätteeksi Raphinhan syötön längeistään Fermín Lópezille, joka viimeisteli lähietäisyydeltä ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa.

Mallorca nousi tasapelin myötä 15. sijalle ja Barcelona jatkaa ainakin toistaiseksi sarjakärjessä. Girona ja Real Madrid voivat mennä Barcelonan ohi, jos ne voittavat omat pelinsä keskiviikkona.