Barcelona voitti kuin ihmeen kaupalla Celta Vigon lauantai-illan La Liga -ottelussa. Voitosta huolimatta pelistä jäi katalonialaisille hieman kitkerä sivumaku, sillä Frenkie de Jong loukkaantui.

De Jong loukkasi nilkkansa kaksinkamppailutilanteessa ja joutui jättämään pelin kesken. Barcelona tiedotti tuoreeltaan de Jongin nilkkavammasta. Seuraa läheltä seuraavat toimittajat kertovat, että sairausloman odotetaan olevan sellaiset 5-7 viikkoa.

De Jongilta jäänee ainakin väliin ottelut Mallorcaa, Sevillaa, Portoa, Granadaa, Athletic Bilbaoa ja Shakhtar Donetskia vastaan. 28.10. pelataan El Clásico ja siihen on tasan viisi viikkoa aikaa. Barcan politiikka on ollut, että pelaajien terveyden kanssa ei oteta mitään riskejä, joten tässä vaiheessa näyttää todennäköisemmältä, että de Jong ei Real Madridia vastaan pelaa.

Toppari Ronald Araújo palasi sairastuvalta Celta-otteluun, mutta de Jongille katsomossa tekee seuraa toinen keskikenttämies, Pedri.

LUE MYÖS