Real Madrid aloitti keskiviikkoiltana urakkansa Mestarien liigan lohkovaiheessa isännöityään Union Berliniä Bernabéulla.

Real Madrid voitti ottelun 1-0. Jude Bellingham viimeisteli ottelun ainoan maalin.

Union Berlinille kyseessä oli seurahistorian ensimmäinen ottelu Mestarien liigassa.

Avausjakso sujui pitkälti ennakko-odotusten mukaisesti. Real Madrid hallitsi palloa ja piti pelin Union Berlinin kenttäpuoliskolla. Saksalaisjoukkue puolusti varsin tiiviisti ja iski aktiivisesti vastaan pallonriiston jälkeen.

Real Madrid aloitti toisen jakson vahvasti. Se kykeni luomaan useita maalipaikkoja, mutta tolpat ja vastustajan maalivahti Frederik Rønnow asettuivat isäntien tielle. Heti toisen jakson alussa Rodrygo laukoi pallon tolppaan. Muutamaa minuuttia myöhemmin Joselu pakotti Rønnowin huipputorjuntaan. Rønnow nappasi toisella jaksolla useamman torjunnan ja oli ehdottomasti joukkueensa paras pelaaja.

Bellingham iski voittomaalin Union Berlinin verkkoon 94. minuutilla kulman jälkitilanteesta. Pallo pelattiin maalin edustalle ja Bellingham siirsi sen tyhjään maaliin. 1-0. Kyseessä oli Bellinghamille jo kauden kuudes maali.

Real Madrid pelaa lohkovaiheen toisen kierroksen ottelunsa lokakuun alussa kohdatessaan Napolin vieraskentällä. Napoli kohtaa myöhemmin keskiviikkoiltana Bragan.