Barcelonan keskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan myöntää, että Mestarien liigan voittaminen saattaa olla turhan kova tavoite täksi kaudeksi.

Gündoğan, 32, voitti viime kaudella Mestarien liigan Manchester Cityssä, joka juhli triplamestaruutta napattuaan pokaalit myös Valioliigassa ja FA Cupissa.

Cityä on pidetty suurena voittajasuosikkina myös tämän kauden kilpailuun. Barcelona on viimeksi juhlinut Mestarien liigan voittoa kaudella 2014-15, jolloin Lionel Messin, Luis Suárezin ja Neymarin pelätty hyökkäyskolmikko teki tuhojaan.

Barcelonassa odotukset ovat aina korkealla ja kannattajat odottavat La Ligan mestaruuden jälkeen lisää, mutta Gündoğan korosti, että Blaugranan projekti on vielä vaiheessa.

– Olin Cityssä seitsemän vuotta, ja tietysi vertailen asioita [Barcelonaan]. Vaikka emme aina voittaneet kaikkea, viimeisen kahden tai kolmen vuoden aikana saavutimme todella kauniin tavan pelata, kommentoi Gündoğan El Paisille.

– Haluaisin voittaa Mestarien liigan uudestaan, mutta tiedän, että todellisuus Barcelonassa on erilainen, olemme rakennusvaiheessa. Meillä on hyvin nuori joukkue, mutta siinä on paljon potentiaalia ja laatua.

Barcelonan kanssa samassa Mestarien liigassa pelaavat Porto, Šah’tar Donetsk ja Royal Antwerp, jota vastaan se aloittaa lohkovaiheurakkansa tiistaina.

C More Sport 🇫🇮

@CMoreSportFi
Mestarien liiga – otteluohjelma 19.–20.9. 📆

Lohkovaihe potkaistaan käyntiin tänään ti 19.00 C Moressa!

Studiot:

AC Milan – Newcastle ti 19.00
PSG – Dortmund ti 21.45

Real Madrid – Union Berlin ke 19.00
Bayern München – Manchester United ke 21.45

#cmoresportfi #uclfi

Linkki twiittiin.