Osasunan päävalmentaja Jagoba Arrasate tuomitsee seuran kannattajien huutelut Mason Greenwoodille.

Greenwood, 21, debytoi sunnuntaina uuden seuransa Getafen paidassa Osasunaa vastaan. Manchester Unitedin La Ligaan lainaama hyökkääjälahjakkuus tuli toisella puoliskolla vaihdosta sisään Getafen 3-2-voittoon päättyneessä ottelussa.

Ottelu oli Greenwoodin ensimmäinen 20 kuukauteen. Man United hyllytti oman kasvattinsa, kun pelaaja pidätettiin syytettynä kumppaninsa raiskausyrityksestä, pahoinpitelystä ja kontrolloivasta käytöksestä.

Syytteet Greenwoodia vastaan hylättiin tämän vuoden tammikuussa. United kuitenkin päätti sisäisen tutkintansa tapauksesta vasta elokuussa.

Ensimmäisessä Getafe-ottelussaan Osasunan vieraskannattajat huutelivat Greenwoodia ”kuolemaan”.

– Ne huutelut ”haista v*ttu Osasuna” olivat pahoja. Huutelut Greenwoodille olivat myös pahoja. Hän on loistava pelaaja ja oikeusjärjestelmä käsitteli jo asian, Arrasate kommentoi lehdistölle.

– Hän tulee pärjäämään hyvin Getafessa. Mutta jos puhumme kannattajien lauluista, meidän pitäisi puhua niistä kaikista eikä vain osasta.

Greenwood pelaa Getafessa koko kauden mittaisella lainasopimuksella. La Liga on avannut Athleticin mukaan tutkinnan englantilaishyökkääjään kohdistuneista huuteluista.

LUE MYÖS!