Real Madridin entinen keskikentän taituri Isco löysi kesällä uuden seuran yli puolen vuoden pelaamattoman tauon jälkeen, kun hän teki sopimuksen Real Betisin kanssa.

Iscolla, 31, oli takanaan useampi vaikea kausi Los Blancosissa ennen kuin hän siirtyi vuosi sitten Sevillaan. Ura Sevillassa jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä Isco riitaantui Sevillan silloisen urheilujohdon kanssa ja päätyi purkamaan sopimuksensa kesken kauden.

Yksi takavuosien kohutuimmista pelaajista oli koko kauden toisen puoliskon pelaamatta, mutta kesällä hän löysi uuden seuran – Sevillan paikallisvastustaja Betisin.

Los Verdiblancosin väreissä pelit ovat sujuneet toistaiseksi loistavasti. Betisissä Iscoa luotsaa Manuel Pellegrini, joka oli hänelle entuudestaan tuttu Málagasta.

– Se oli helppo päätös heti, kun Betis soitti minulle. Jo ulkoa näkee, että tämä on tärkeä seura, jolla on vakavasti otettava urheilullinen projekti ja halu kehittyä, kommentoi Isco Goalin mukaan.

– Lisäksi Betis pelaa kaunista jalkapalloa, mistä minä pidän, ja täällä on valmentaja, joka tuntee ominaisuuteni täydellisesti.

– Vakuutuin siitä, että tämä on ihanteellinen joukkue löytää taas paras versio itsestäni. Urheilujohdon kanssa keskusteltuani oli selvää, että haluan tänne. Olen iloinen siitä, koska olen sopeutunut todella hyvin ja olen löytänyt ympäristön, jossa on helppo keskittyä jalkapalloon.