Real Madrid on iskenyt silmänsä Bayern Münchenin laitapuolustajaan Alphonso Daviesiin, kertoo Marca.

Madridin omat vaihtoehdot vasemman pakin tontille ovat Ferland Mendy ja Fran García. Mendy on kuitenkin jatkuvasti loukkaantuneena ja Los Blancos haluaa paikalle huippuvahvistuksen, josta on hyötyä myös pitkälle tulevaisuudessa.

Tuulennopea Davies, 22, ei ole Madridin ainoa vaihtoehto kyseiselle paikalle, mutta hän on seuran selkeä ykköskohde.

Kanadan maajoukkuepelaajan ja Bayernin diili päättyy kesällä 2025, eivätkä osapuolet ole edenneet jatkosopimusneuvotteluissaan.

Daviesin agentti Nedal Huoseh sanoi aiemmin tänä vuonna, että hänen asiakkaansa oli jo solmimassa uutta sopimusta, mutta sitten Bayernin silloiset seurajohtajat Oliver Kahn ja Hasan Salihamidžić saivat kenkää.

Huoseh oli aiemmin kertonut, että hän oli kyllä käynyt alustavia keskusteluja muidenkin seurojen kanssa, mutta lisäsi, että Davies on tyytyväinen Bayernissa.

– Olen puhunut muillekin seuroille. He ovat tekstanneet ja puhuneet meille, mutta emme ole käyneet tarkempia keskusteluja kenenkään kanssa. Hänellä on kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Emme tiedä, mitä tapahtuu vuoden kuluttua, kommentoi Huoseh tuolloin TSN:lle.

– Hän on onnellinen Bayernissa. Hän on voittanut siellä paljon pokaaleja ja Bayern on hyvä seura, yksi maailman parhaista. Maailmassa ei ole montaa seuraa, johon hän voisi siirtyä. On vain muutama tietty seura, johon Alphonso Daviesin kaltainen urheilija voi mennä.