Lukuisat huippupelaajat jättivät Euroopan kentät kesällä ja siirtyivät Saudi-Arabian pääsarjaan.

Saudi-Arabia rahoittaa maan neljän suurimman seuran hankintoja. Se johti siihen, että kymmenet tähtipelaajat päättivät hyväksyä tarjoukset Saudi-Arabiasta. Muun muassa Karim Benzeman, Neymarin, Sadio Manén, N’Golo Kantén ja Sergej Milinković-Savićin kaltaiset pelaajat siirtyivät Saudi-Arabiaan.

Atléticon Antoine Griezmann kertoi lehdistötilaisuudessaan ymmärtävänsä rahan perässä Saudi-Arabiaan siirtyneitä pelaajia.

– Ymmärrän heitä, jotka lähtivät pelaamaan Saudi-Arabiaan. Puhumme uskomattomista rahasummista. Vaikka me pelaajat saammekin paljon rahaa, jotkut haluavat suojella lapsiaan ja lapsenlapsiaan. Mielestäni se on normaalia. Heidän on pakko pelata hyvin ja osoittaa taitonsa.

Griezmann on vuosien saatossa useasti ilmoittanut halustaan lopettaa pelaajauransa MLS:ssa. Haave on edelleen voimassa.

– Voisinko minä siirtyä sinne? Minulla on perhe ja kolme lasta. Se ei ole helppo päätös. MLS on edelleen tavoitteeni.