Antoine Griezmann pelasi loistavan viime kauden Atléticon paidassa.

Griezmann iski La Ligassa 15 maalia ja antoi lisäksi jopa 17 maalisyöttöä. Griezmann oli kenties koko sarjan paras pelaaja, vaikkei päässyt sopimusteknisten syiden vuoksi avauskokoonpanoon alkukaudella.

Griezmann, 32, kertoi saaneensa kesällä yhteydenottoja ja tarjouksia muista seuroista, mutta hyökkääjä halusi jäädä Atléticoon.

Griezmann tavoittelee Atléticon seurahistorian parhaan maalintekijän titteliä. Se on enää 15 maalin päässä. Luis Aragonés on tilaston kärkinimi 172 maalillaan. Griezmann on viimeistellyt 158 maalia.

– Sain soittoja ja yhteydenottoja, mutta olen keskittynyt Atléticoon. Olen 15 maalin päässä Atléticon seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi nousemisesta. Sanoin siskolleni (Griezmannin agentti), etten lähde minnekään, vaan jään Atléticoon. Yritän rikkoa sen ennätyksen. Siinä meni pitkään, että kannattajat hyväksyivät minut, joten ei ollut oikea aika lähteä, Griezmann totesi.

Griezmann on pelannut alkukaudella kolme sarjaottelua ja tehnyt yhden maalin.