Luka Modrić on jäänyt alkukaudella pienelle vastuulle Real Madridissa.

Lauantaina 38 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja on pelannut neljässä ottelussa yhteensä reilut 130 minuuttia. Modrić aloitti sarjakauden kolme ensimmäistä ottelua penkiltä ja pelasi niissä yhteensä 56 minuuttia.

Kyseessä on varsin poikkeuksellinen tilanne Modrićille, joka on kuulunut yli kymmenen vuoden ajan Real Madridin ehdottomiin luottopelaajiin.

Kroatialaislehti Sportske novosti haastatteli Modrićia, joka otti kantaa pienentyneeseen rooliinsa.

– Kukaan ei ole tyytyväinen, kun ei pääse pelaamaan. Uskon, etten ole koskaan urallani ollut kolme ottelua perätysten penkillä. Se on ollut outo tunne, mutta valmentajalla on syynsä päätökseensä. En luovuta.

– Puhuin Carlo Ancelottin kanssa ja olen täysin rauhallinen tilanteeni suhteen. Olen tietoinen siitä, miten paljon kilpailua meillä on keskikentällä. Nuoret pelaajat ovat hyvin laadukkaita, jonka vuoksi he ovat Real Madridissa. Olen edelleen täysin vakuuttunut siitä, että kykenen pelaamaan Real Madridin vaatimalla tasolla.

Modrićin sopimus Real Madridin kanssa päättyy alkaneen kauden jälkeen.