Sergio Ramos on siirtymässä Saudi-Arabiaan. Ramos neuvottelee kaksivuotisesta sopimuksesta Al-Ittihadin kanssa.

Ramos on halunnut palata koko kesän ajan kasvattajaseuraansa Sevillaan. AS:n saamien tietojen mukaan Ramos on hylännyt kaikki tarjoukset, sillä topparia on kiinnostunut ainoastaan paluu kotiin.

AS kertoo Ramosin jopa tiedustelleen Sevillalta, millaista palkkaa seura olisi halukas maksamaan hänelle. Ramosin Sevilla-paluun suurimpana esteenä on pidetty rahaa. Ramos tienasi PSG:ssä noin kymmenen miljoonaa euroa nettona kaudessa. Sevillan palkkakuningas Ivan Rakitic tienaa noin kolme miljoonaa euroa nettona kaudessa.

AS:n mukaan Ramos ei antanut painoarvoa rahalle ja olisi pelannut Sevillassa pitkälti millä palkalla tahansa, mutta seura ei silti tehnyt tarjousta puolustajalle. Ramos olisi ollut valmis allekirjoittamaan yksivuotisen sopimuksen.

Sevillan seurajohdosta on aiemmin kerrottu medialle, ettei joukkue tarvitse enää uusia keskuspuolustajia, jonka vuoksi Ramosille ei tehty tarjousta.