Atlético Madridin hyökkääjä João Félix on varma, että hän vaihtaa seuraa vielä tänä kesänä, kertoo Relevo.

Félix, 23, haluaa pois Atlétista ja Atléti haluaa eroon Félixistä, mutta Portugalin maajoukkuepelaajalle ei ole löytynyt vielä ottajaa.

Pelaaja on itse julkisesti ilmoittanut, että hän haluaisi Barcelonaan, mutta seurat eivät ole päässeet siirrosta sopuun. Nähtäväksi jää, onko Barcelonalla varaa hankkia Félixiä täksi kaudeksi.

Relevon mukaan Félixin varasuunnitelma on siirtyä lainalle Saudi-Arabiaan, jos hän ei saa haluamaansa suursiirtoa Euroopassa. Saudi-Arabiassa siirtoikkuna on auki kolme viikkoa pidempään kuin Euroopan huippusarjoissa.

Félix on jo vuokrannut talonsa Madridissa lokakuusta lähtien uusille asukkaille, koska hän on niin varma, ettei jatka pelaamista Atlétissa.

Atlético Madrid haluaisi Félixistä lopullisesti eroon ja siten siirtokorvauksen, mutta kallis portugalilaishyökkääjä ei ole viime kausien heikoilla näytöillään erityisen houkutteleva vaihtoehto monellekaan seuralle. Los Colchoneros pelkää, että Félixin markkina-arvo putoaa entisestään, jos hän siirtyy vuodeksi lainalle Lähi-itään, mutta ainakin Atléti voisi vaatia korvausta lainapestistä sekä sitä, että toinen seura hoitaa hyökkääjän palkanmaksun.