Sevilla on kiinnostunut lainaamaan Clément Lenglet’n Barcelonasta, kertoo Marca.

Lehden mukaan seurat neuvottelevat parhaillaan Lenglet’n lainasiirrosta. Sen toteuttaminen ei ole kuitenkaan yksinkertaista Lenglet’n valtavan palkan vuoksi.

Lenglet’n bruttovuosipalkka on 16 miljoonaa euroa, eikä Barcelona haluaisi maksaa ainakaan merkittävää osaa pelaajan alkaneen kauden palkasta. Sevilla ei sen sijaan kykene maksamaan Lenglet’n suurta palkkaa ja lainasiirto voi toteutua vain, jos Barcelona suostuu maksamaan valtaosan siitä.

Toppari palaisi ilomielin Sevillaan. Lenglet edusti Sevillaa puolentoista vuoden ajan ennen siirtoaan Barcelonaan kesällä 2018. Lenglet on myös herättänyt kiinnostusta Saudi-Arabiassa, mutta AS:n mukaan hän haluaisi siirtyä ennemmin Sevillaan.

Sevilla etsii aktiivisesti topparia siirtoikkunan loppuhetkillä ja on asettanut Lenglet’n lainan ykköstavoitteekseen.