Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on sanonut, että seura ei hanki Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjää Kylian Mbappéa tänä kesänä.

Mbappé, 24, ei ole toistaiseksi suostunut solmimaan jatkosopimusta, mikä on käynnistänyt jälleen spekulaatiot hänen potentiaalisesta siirrostaan.

Ranskan maajoukkuekapteenin nykyinen diili päättyy ensi kesänä. Sopimus sisältää jatko-option, mutta Mbappé on julkisesti ilmoittanut, ettei hän aio käyttää sitä.

PSG pudotti Mbappén tässä kuussa väliaikaisesti ykkösjoukkueestaan sopimuskiistan takia, mutta hän on jo palannut takaisin kokoonpanoon ”positiivisten keskustelujen” jälkeen.

Viime aikoina on liikkunut lehtitietoja, joiden mukaan Mbappé ja PSG neuvottelisivat kokonaan uudesta sopimuksesta. Sopimuskiistan aikana PSG-johto teki selväksi, että se myisi Mbappén pois tänä kesänä, jos hän ei solmi uutta diiliä tai käytä jatko-optiotaan.

Ancelottin vastaus

Ancelottilta kysyttiin lehdistötilaisuudessaan, onko Madrid kiinnostunut hankkimaan Mbappen vielä täksi kaudeksi. Italialaisluotsi vastasi tyhjentävästi.

– Ei, suljen sen sataprosenttisesti pois. Mielestäni joukkueemme on valmis ja pelaajamme ajattelevat kauttamme, kommentoi Ancelotti BBC:n mukaan.

PSG:lle on ollut elintärkeää, että Mbappé – yksi maailman parhaista pelaajista – ei jätä seuraa ilmaiseksi. Jos hyökkääjä käyttää jatko-optionsa tai solmii uuden sopimuksen, PSG voi vaatia hänestä siirtokorvauksen ensi kesänä.

Al-Hilal teki tänä kesänä Mbappésta maailmanennätystarjouksen, jonka PSG hyväksyi, mutta neuvottelut saudiseuran ja hyökkääjän välillä eivät johtaneet mihinkään.

Ranskalaismedian mukaan Real Madrid on harkinnut tekevänsä kuluvan siirtoikkunan loppusuoralla tarjouksen Mbappésta, mutta sellaista ei ole ainakaan vielä kuulunut.