Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann sanoo, että hän haluaa jonain päivänä seurata ex-joukkuekaverinsa Lionel Messin jalanjälkiä ja siirtyä pelaamaan Yhdysvaltoihin.

Messi, 36, jätti viime kauden jälkeen Paris Saint-Germainin ja siirtyi MLS:n Inter Miamiin, joka oli houkutellut häntä jo vuosien ajan.

Barcelonan kaikkien aikojen maalitekijä on odotetusti ollut täysin omaa luokkaansa uudessa seurassaan. Messi on ehtinyt pelata Miamin kanssa kuusi ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen yhden.

Griezmannin, 32, ja Atlétin sopimus on voimassa vielä kolme vuotta. Ranskan maajoukkuehyökkääjällä ei ole kiire siirtyä rapakon taakse, mutta hän haluaa lopettaa uransa Yhdysvalloissa.

– Kyllä, seuraan [Messiä]. Leo on historian paras pelaaja. Hän täyttää stadioneja, hän tekee paljon maaleja ja hän voittaa pelejä, kommentoi Griezmann ESPN:lle.

– Minusta Leon hankinta on parasta mitä MLS on tehnyt, sekä markkinoinnin että jalkapallon kannalta.

– Olen aina sanonut, että tavoitteeni on päätyä sinne. Pidän amerikkalaisesta urheilusta. Haluaisin pelata MLS:ssä, nauttia olostani, voittaa asioita ja olla parhaalla tasollani.

– Ensiksi haluan tehdä historiaa täällä ja voittaa pokaaleja Atlétille. Katsotaan sen jälkeen.

Griezmann myönsi, että hän saattaisi harkita tarjousta myös Saudi-Arabiasta, koska pelaajille tarjotaan tänä päivänä Lähi-idästä niin mullistavia summia.

– Jos minulle tapahtuisi niin, minun olisi puhuttava siitä perheeni ja lasteni kanssa. Siellä puhutaan todella isoista summista, ne voivat tuoda turvaa.