João Félix ja Ansu Fati saattavat vaihtaa seuroja kesän siirtoikkunan loppuun mennessä.

Copen saamien tietojen mukaan Barcelona on halukas hankkimaan Félixin Atléticosta ja on valmis lähettämään Fatin toisen suuntaan.

Copen mukaan Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on luvannut Jorge Mendesille yrittävänsä toteuttaa yllä mainitun kaupan. Tunnettu agentti Mendes edustaa niin Fatia kuin Félixiäkin.

Félix ei kuulu Atlético-luotsi Diego Simeonen suunnitelmiin, eikä pelannut minuuttiakaan harjoituskaudella. Simeone jättänee Félixin kokoonpanon ulkopuolelle maanantai-illan Granada-ottelussa. Félix haluaa jättää Atléticon mahdollisimman pian, muttei ole toistaiseksi saanut ainuttakaan tarjousta.

Fatin asema Barcelonassa on niin ikään varsin vaikea. Fati ei kuulu sen suuremmin Xavin suunnitelmiin, eikä Xavi ole poissulkenut julkisuudessa Fatin myyntiä kesän siirtoikkunassa. Fati aloitti sunnuntaisen Getafe-ottelun penkiltä ja pelasi vain kymmenisen minuuttia Coliseumilla.

Copen mukaan Félix, Laporta ja Mendes ovat vaihtokaupan kannalla, mutta Fati ei ole toistaiseksi järin innostunut kyseisestä mahdollisuudesta. Fati haluaisi ensisijaisesti jäädä Barcelonaan.

Cope kertoo mahdollisen vaihtokaupan toteutuvan todennäköisesti vasta siirtoikkunan viime hetkillä.