Espanjan maajoukkueen ja Real Madridin entinen kapteeni Sergio Ramos haluaa jatkaa uraansa Euroopassa, kertoo Marca.

Ramos, 37, edusti kaksi edellistä kautta Paris Saint-Germainia, jossa hänen sopimuksensa päättyi tänä kesänä.

Huhuissa topparia on viety Yhdysvaltoihin ja Saudi-Arabiaan, mutta Marcan mukaan Ramos ei ole kiinnostunut lähtemään Euroopasta. Tällä hetkellä hän harjoittelee itsenäisesti Espanjassa.

Ramos haluaisi päästä pelaamaan Mestarien liigassa, mutta hänelle ei luultavasti ole tulossa tarjouksia seuroilta, jotka taistelevat kilpailun voitosta. Jos Ramos ei saa tyydyttävää tarjousta joltain huippuseuralta, hän saattaa muuttaa mielensä Euroopasta lähtemisen suhteen.

Sevillan varapuheenjohtaja José María del Nido Carrasco sanoi viime kuussa että seura ei ole tarjoamassa kasvatilleen sopimusta. Ramos sai jalkapallo-oppinsa Sevillassa ja teki läpimurtonsa seuran edustusjoukkueessa ennen kuin siirtyi Real Madridiin, jossa hän nousi pelipaikkansa ehdottomaan eliittiin.

Madridissa Ramos voitti 16 vuoden aikana yli 20 pokaalia ja toimi viimeisinä kausinaan Los Blancosin kipparina.