Paris Saint-Germainin hyväksyttyä saudiseura Al-Hilalin tarjouksen Neymarista Barcelona pitää järkevimpänä kiihdyttää neuvotteluja João Félixin siirrosta. Asiasta kertoo Fabrizio Romano.

Neymar on useiden tiedotusvälineiden mukaan kiinnostunut jatkamaan uraansa Al-Hilalissa. Yhteisymmärrys sopimuksen ehdoista voi syntyä millä hetkellä hyvänsä, vaikka Barcelona pitää edelleen ovea auki Neymarin yhä epätodennäköisemmältä näyttävälle siirrolle Kataloniaan.

Félix odottaa maltamattomasti Barcelonan ratkaisua. Hän tuntee hukkaavansa aikaa Atlético Madridissa ja unelmoi pelaamisesta Barçassa. Hänen on ollut vaikea löytää itselleen paikkaa Atletin kokoonpanosta. Kuten tiedetään, hän on parhaimmilaan todella taitava, toisaalta myös epätasainen.

Jos Neymar vielä pyörtää päätöksensä, Félix saa väistyä hänen tieltään.

Al-Hilalin tarjous Neymarista, 31, on tiettävästi 150 miljoonan euron suuruinen. Ajatellaan, että Barcelonalla ei ole edellytyksiä maksaa yhtä suurta siirtokorvausta. Kunnianhimo oli aluksi Neymarin uran valtteja, mutta ajan myötä siitä on tullut myös sen rasite ja tietyllä tapaa sen hiipumisen syy.