Atlético Madridin hyökkääjä João Félix on poikkeuksellisesti julistanut, että hän haluaa siirtyä Barcelonaan.

Félix, 23, on antanut siirtomarkkinoiden erikoistoimittajalle Fabrizio Romanolle lausunnon, jossa hän kertoo, että Barcelonassa pelaaminen on aina ollut hänen unelmansa.

– Haluaisin pelata Barçassa. Barcelona on aina ollut ensimmäinen valintani ja haluaisin liittyä Barçaan.

– Se on aina ollut unelmani lapsesta asti. Jos se tapahtuu, se on minulle unelmien täyttymys.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 EXCLUSIVE — João Félix statement on his future: “I’d love to play for Barça”.

◉ “Barcelona has always been my first choice and I’d love to join Barça”.

◉ “It was always my dream since I was a kid”.

◉ “If it happens, it will be a dream come true for me”.

Lehtitietojen mukaan Atléti ja Félix ovat valmiita päättämään yhteistyönsä tänä kesänä, mutta tehtävä on hankala toteuttaa siten, että kumpikin osapuoli jäisi tyytyväiseksi.

Portugalin maajoukkuepelaajan ja Atlétin sopimus on voimassa kesään 2027 saakka, joten seuralla ei ole tarvetta joustaa hintapyynnössään, joka on tiettävästi varsin suuri. Félix siirtyi Atlétiin neljä vuotta sitten Benficasta 127 miljoonalla eurolla, kaikkien aikojen neljänneksi suurimmalla siirtokorvauksella.

Félix taas ei ole valmis siirtymään mihin tahansa seuraan. Lehtitietojen mukaan hän on hylännyt yhden tarjouksen englantilaiselta Aston Villalta, koska haluaa päästä pelaamaan Mestarien liigassa.

Barcelonassa siihen olisi mahdollisuus, mutta jää nähtäväksi, tarjoaako Barcelona sitä mahdollisuutta Félixille. Katalonian suurseura operoi tunnetusti erittäin tiukalla budjetilla tällä hetkellä.

Félixiä on pidetty yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista, mutta hänen uransa ei ole lähtenyt Atlético Madridissa odotetunlaiseen lentoon. Yksittäiset pilkahdukset neroudesta eivät riitä näytöiksi, kun kyseessä on yksi lajin kaikkien aikojen kalleimmista pelaajista.