Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että seura saattaa etsiä siirtomarkkinoilta uuden maalivahdin.

Los Blancos sai kauden alla kamalia uutisia, kun sen ykkösvahdin Thibaut Courtois’n polvesta repesi eturistiside.

Belgialaistorjuja on ollut Madridin tärkeimpiä pelaajia, mutta hän saattaa pahimmillaan olla sivussa yli puoli vuotta.

La Ligan avauskierroksella Madridin maalilla pelannee Courtois’n kirittäjä Andri Lunin, mutta Ancelotti kertoi, että seura saattaa hankkia uuden torjujan jo siksi, että heillä olisi riittävästi maalivahteja.

Huhuissa Madrid on yhdistetty Sevillan Yassine Bounouhun. Neuvotteluissa olennaiseksi saattaa muodostua ensi tammi-helmikuussa pelattava Afrikan-mestaruusturnaus. Bounou, 32, on Marokon ykkösvahti, mutta Madrid ei todennäköisesti halua menettää torjujaa kesken kauden maajoukkueturnaukseen.

– Meiltä loukkaantui tärkeä pelaaja, mutta sellaista sattuu jalkapallossa. Me toivomme, että Courtois toipuu nopeasti, ja me luotamme täysillä Luniniin, kommentoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Hän on mahtava maalivahti. Hän on osoittanut tasonsa, ja me luotamme häneen. Häneltä puuttuu sitä, mitä kaikilta aloittelijoilta puuttuu: kokemusta. Sitä tulee ottelu kerrallaan.

– Olen todella rauhallisin mielin. Meidän on ajateltava sitä (maalivahdin hankintaa). Meillä on kuun viimeiseen päivään asti aikaa. Lunin jälkeen meillä on riveissä nuoria maalivahteja, ja kausi on todella pitkä.