Ousmane Dembélén on määrä siirtyä viikonlopun aikana Barcelonasta PSG:hen.

RMC:n ja Foot Mercaton saamien tietojen mukaan PSG on päättänyt aktivoida Dembélén 50 miljoonan euron ulosostopykälän.

Kyseinen ulosostopykälä on aktivoitavissa heinä-elokuun vaihteeseen saakka, jonka jälkeen se nousee sataan miljoonaan euroon. 50 miljoonan euron siirtosummasta puolet menee Dembélélle ja toinen puolikas Barcelonan taskuun.

Dembélén, 26, nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä. Dembélé allekirjoitti viime kesänä kaksivuotisen jatkosopimuksen Barcelonan kanssa. Laitahyökkääjä kuuluu Barcelona-luotsi Xavin luottopelaajiin.

Dembélén ja PSG:n väliset neuvottelut ovat edenneet hyvin pitkälle. Pelaaja on halukas siirtymään Pariisiin. Dembélén on määrä käydä PSG:n lääkärintarkastuksessa Los Angelesissa. Dembélé on parhaillaan Barcelonan mukana Yhdysvalloissa harjoitusleirillä. Dembélé pääsi kentälle torstaisessa Arsenal-harjoitusottelussa.

Barcelonalle Dembélén yllättävä lähtö on luonnollisesti merkittävä takaisku, sillä se saa vain 25 miljoonaa euroa itselleen, eikä sillä hankinta pelaajalle laadukasta korvaajaa.