Kylian Mbappén ja PSG:n tulehtuneet välit ovat saaneet siirtomarkkinat tulikuumiksi.

Mbappé ei aio tehdä jatkosopimusta, joten PSG haluaa suurimman tähtensä kaupaksi saman tien. Mbappélla ei ole kiire lähteä, ja yleisesti uskotaan, että hän on jo sopinut siirtyvänsä Real Madridiin ilmaiseksi ensi kesänä.

Aivan tuoreet tiedot kertovat, että Saudi-Arabian Al-Ahli on tehnyt Mbappésta 300 miljoonan euron maailmanennätystarjouksen. Konkreettista kiinnostusta ovat esittäneet ranskalaislehti L’Equipen mukaan myös Chelsea, Manchester United, Inter, Tottenham ja Barcelona.

Lehden mukaan PSG ja Barcelona neuvottelevat Mbappésta tänään puhelimitse. Talousongelmissa painiva Barca ei kykene kilpailemaan rahalla muita suurseuroja vastaan, Saudi-Arabian seuroista puhumattakaan. Siksi Barcelona on L’Equipen mukaan valmis lyömään tarjoukseensa useita pelaajia. Lehti ei mainitse pelaajia nimeltä.

LUE MYÖS