Barcelona on kiinnostunut Atlético Madridin hyökkääjästä João Félixistä, mutta tällä hetkellä siirron toteutuminen näyttää hankalalta, kertoo sisäpiiritoimittaja Toni Juanmartí.

Félix, 23, yllätti Atlétin ja koko jalkapalloa seuraavan maailman, kun hän julisti tällä viikolla, että haluaisi siirtyä Barcelonaan, mikä on aina ollut hänen ”unelmansa”.

Portugalilaishyökkääjän agentti Jorge Mendes on hyvissä väleissä Barcelonan kanssa ja on tarjonnut asiakastaan Blaugranalle. Juuri tällä hetkellä siirtoa ei yksinkertaisesti pystytä toteuttamaan, mutta Barcelona saattaa palata asiaan myöhemmin siirtoikkunan aikana.

Käytännössä Félixin siirto vaatisi sen, että Barcelonan pitäisi ensin myydä toinen pelaaja merkittävällä korvauksella muualle. Félixin hankinta pysyvästi tai lainalle tulisi joka tapauksessa kalliiksi, joten Barcelona yrittää neuvotella edullisemmista ehdoista Atlétin kanssa.

Tällä hetkellä on vaikea kuvitella ratkaisua, joka tyydyttäisi kaikkia osapuolia.

Tilanne on varsin kiusallinen Félixin julkisen ulostulon myötä. Atlético Madrid on tiettävästi pettynyt portugalilaistaiturin tempaukseen mutta myös hänen asenteeseensa viime aikojen harjoituksissa.

Uhkakuvana on, että Atlétin riveihin jää tyytymätön ja kallis pelaaja, josta seura haluaisi eroon. Toisaalta madridilaisseura ei millään haluaisi luopua hänestä liian halvalla.