Atléticon edustusjoukkue on pettynyt João Félixin tuoreimpaan temppuun, kertoo Marca.

Félix ilmoitti Fabrizio Romanon haastattelussa haluavansa siirtyä Barcelonaan. Lue Félixin kommentit täältä.

Marcan saamien tietojen mukaan Atléticon pelaajat ovat pettyneitä Félixin kommentteihin, mutta eivät suinkaan yllättyneitä, sillä Félixin asenne joukkueen harjoituksissa on ollut tälläkin viikolla kaukana hyvästä.

Félix liittyi puolitoista viikkoa sitten Atléticon harjoituskaudelle ja on sittemmin muun muassa heittänyt pelipaitansa harjoituskentän nurmelle huomattuaan, ettei mahtunut mukaan Diego Simeonen pitämien harjoitusten taktiseen osuuteen. Félix ei kuulu Simeonen suunnitelmiin ensi kautta varten.

Félix on myös osoittanut mieltään Atléticon urheilutoimenjohtaja Andrea Bertalle harjoituskentällä median edessä.

Atlético ei ole saanut pelaajastaan toistaiseksi ainuttakaan tarjousta. Marcan mukaan ainoa Félixistä kiinnostunut seura on Aston Villa. Félix haluaisi pelata ensi kaudella Mestarien liigaan osallistuvassa seurassa.

Atlético piti Félixin Barcelona-kommentteja selkeänä osoituksena kunnioituksen puutteesta.