Barcelona on vahvistanut hankkineensa keskikenttäpelaaja Oriol Romeun Gironasta.

Romeu, 31, on solminut Barcelonan kanssa kolmen vuoden sopimuksen, joka sisältää 400 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Hän on Barcelonan oma kasvatti, joka esiintyi kahdesti seuran edustusjoukkueessa ennen kuin siirtyi Englantiin ja Chelseaan vuonna 2011. Urallaan Romeu on edustanut myös Valenciaa, Stuttgartia ja Southamptonia ennen kuin hän palasi viime vuonna Espanjaan.

Barcelona on etsinyt tänä kesänä uutta verta keskikentälleen menetettyään kapteeninsa Sergio Busquetsin, joka siirtyi viime kauden jälkeen Lionel Messin joukkuekaveriksi Inter Miamiin.

Lehtitietojen mukaan Romeu ei ollut suinkaan Barcelonan ykkösvaihtoehto Busquetsin korvaajaksi, mutta hän oli huomattavasti halvempi kuin monet muut ehdokkaat. Romeun siirtosumma on vaihdellut eri lähteissä, mutta se on tiettävästi alle kymmenen miljoonaa euroa.

Huhuissa Barcelonaan vietiin myös Bayern Münchenin Joshua Kimmichiä, Real Sociedadin Martín Zubimendiä sekä Marcelo Brozovićia, joka siirtyi hiljattain Internazionalesta Al-Nassriin.

FC Barcelona

@FCBarcelona
ORIOL ROMEU RETURNS TO BARÇA! 💙❤️

Linkki twiittiin.