Aston Villa johtaa kilpailua Atlético Madridin hyökkääjästä João Félixistä, mutta hän haluaa vielä harkita vaihtoehtojaan, kertovat Marca ja Relevo.

Félix, 23, on jo kerran vastannut Villalle kieltävästi tänä kesänä, koska hän haluaa päästä pelaamaan Mestarien liigassa. Hän saattaa kuitenkin olla myöhemmin avoimempi siirrolle, jos houkuttelevampia vaihtoehtoja ei ilmaannu.

Portugalin maajoukkuehyökkääjää on viety huhuissa myös Paris Saint-Germainiin ja ex-seuraansa Benficaan, mutta kumpikaan niistä ei ole lähestynyt Atlétia virallisesti.

Atlético Madrid yrittää päästä Félixistä eroon tulevina viikkoina, mutta toistaiseksi yksikään seura ei ole tehnyt sille tyydyttävää tarjousta. Siksi vuorossa saattaa olla toinen peräkkäinen lainasiirto.

Félix vietti viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Chelseassa, mutta hänestä ei ollut pelastamaan lontoolaisten katastrofimaista kautta.

Atlétin ja Félixin sopimus on voimassa kesään 2027 saakka. Hänen diiliään pidennettiin vuodella samassa yhteydessä, kun hän siirtyi Chelseaan. Uuden sopimuksen tarkoituksena ei ollut niinkään palkita häntä suorituksistaan, vaan varjella pelaajan markkina-arvoa.

Félix siirtyi Atlético Madridiin kesällä 2019 Benficasta järisyttävällä 127 miljoonan euron korvauksella. Kyseessä on neljänneksi suurin siirtosumma koko jalkapallon historiassa.