Antoine Griezmann on ottanut Atlético Madridissa pelinumeron seitsemän takaisin käyttöönsä.

Griezmann, 32, pelasi Atlétissa monta vuotta seiskapaidalla, kunnes hän siirtyi kesällä 2019 kiistellyssä kaupassa Barcelonaan.

Ranskalaishyökkääjä palasi Atlétiin toissa vuonna, mutta hänen pelinumeronsa oli annettu João Félixille, joka saapui seuraan samana kesänä, kun Griezmann lähti.

Jättisummalla hankitusta Félixistä, 23, povattiin uutta tähteä jalkapallotaivaalle, mutta hänen uransa ei ole lähtenyt odotetunlaiseen lentoon.

Viime kauden jälkimmäisen puoliskon Félix vietti lainalla Chelseassa. Lontoolaisryhmän kausi oli valtava katastrofi, eikä hänestä ollut sitä kääntämään.

Atlétista on jopa seurajohdon osalta vihjailtu, että Félixin ja päävalmentaja Diego Simeonen välit eivät ole parhaasta päästä, vaikka argentiinalaisluotsi on kiistänyt välirikon useasti. Lehtitietojen mukaan Félix ei viihdy Simeonen alaisuudessa.

Ennen lainapestiään Félix solmi uuden jatkosopimuksen Atlétin kanssa, mutta todennäköisesti sillä yritettiin vain suojella hänen markkina-arvoaan. Atléti haluaa useiden lähteiden mukaan yhä hankkiutua eroon Félixistä, mutta kallista ja ailahtelevaa portugalilaispelaajaa on vaikea saada kaupaksi.

Félixin pelinumeron antaminen Griezmannille kielii entisestään siitä, että Atlético Madrid ei suunnittele tulevaisuuttaan nuoren portugalilaisen varaan. Griezmann oli viime kaudella Atlétin ja kenties koko La Ligan paras pelaaja, eivätkä kannattajat varmasti kyseenalaista pelinumeron antamista takaisin hänelle.

Atlético Madridin ja Félixin sopimus on voimassa vielä neljä vuotta.

B/R Football

@brfootball
Atlético Madrid announce that Antoine Griezmann will be their No. 7 again.

Feels right 7️⃣

Linkki twiittiin.