Atlético Madridilla ja hyökkääjä Álvaro Moratan edustajilla on erimielisyyksiä hänen ulosostohinnastaan, kertoo Sky Italia.

Morata, 30, on lehtitietojen mukaan päässyt AS Roman kanssa sopuun siirrosta Italiaan, mutta Atléti ei haluaisi luopua hänestä – pysyvästi tai lainasiirrolla.

Atléti ei voi sanoa siirrolle vastaan, jos Roma maksaa Espanjan maajoukkuehyökkääjän ulosostoklausuulin, mutta Moratan edustajilla ja madridilaisseuralla on eriävät näkemykset siitä, kuinka paljon hänestä pitäisi maksaa.

Moratan edustajien mukaan hänen sopimuksessaan on kohtia, jotka mahdollistavat siirron kymmenellä miljoonalla eurolla. Atléti taas on sitä mieltä, että Moratan ulosostohinta 21 miljoonaa euroa, eikä seura siitä tingi. Lopullinen hintalappu koitunee ratkaisevaksi tekijäksi siirtoneuvotteluissa.