Álvaro Moratan on määrä poistua Atléticosta lähiviikkoina.

Moratan nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy kesällä 2026. Marcan ja AS:n mukaan Morata allekirjoitti hiljattain jatkosopimuksen Atléticon kanssa, vaikkei seura ole tiedottanut siitä julkisuudessa.

Italialaislehti Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan Morata on hyväksynyt AS Romalta saamansa sopimustarjouksen. AS Roman päävalmentaja José Mourinho haluaa vanhan pelaajansa jälleen alaisuuteensa. Mourinho valmensi Morataa Real Madridissa.

Lehden mukaan AS Roma on luottavainen Moratan hankinnan onnistumisen suhteen. AS Roman on neuvoteltava siirtosummasta Atléticon kanssa.

Sky Sport Italian mukaan myös Internazionale on kiinnostunut Moratasta. Inter oli pitkään Romelu Lukakun kintereillä, mutta lopetti neuvottelut Chelsean kanssa kuultuaan Lukakun neuvotteluista Juventuksen kanssa. Lähteen mukaan Morata on yksi Interin vaihtoehdoista Lukakun korvaajaksi.

AC Milan lähetti muutama viikko sitten Atléticolle tarjouksen Moratasta, mutta Atlético hylkäsi sen.

Italialaistoimittaja Alfredo Pedullà kertoo Juventuksen keskustelleen Moratan edustajien kanssa mahdollisesta siirrosta. Morata on edustanut Juventusta urallaan neljän kauden ajan.