Real Valladolidin laitapuolustaja Iván Fresneda haaveilee siirrosta Barcelonaan, kertoo Mundo Deportivo.

Barcelona yrittää etsiä tänä kesänä edullisesti uutta keskikentän pohjapelaajaa ja oikeaa laitapakkia.

Fresnedan, 18, ulosostoklausuuli puolittui 20 miljoonaan euroon, koska Valladolid putosi La Ligasta viime kauden päätteeksi. Tammikuussa Valladolid oli valmis luopumaan huippulupauksestaan vielä halvemmalla, jos hänet olisi lainattu takaisin seuraan kevääksi.

Barcelona on kiinnostunut Fresnedasta, mutta se ei ole valmis maksamaan hänen ulosostohintaansa. Aiemmin nuorukaisen perässä olivat myös Borussia Dortmund ja Arsenal, mutta ne ovat sittemmin keskittyneet muihin siirtokohteisiin.

Fresnedan ja Real Valladolidin sopimus on voimassa vielä kaksi vuotta, mutta hänen odotetaan vaihtavan seuraa tänä kesänä.