Real Valladolidin laitapuolustaja Iván Fresneda on saatavilla puoleen hintaan joukkueen pudottua La Ligasta, kertoo Relevo.

Fresnedan, 18, ulosostohinta oli alunperin 40 miljoonaa euroa, mutta putoamisen myötä se puolittui 20 miljoonaan euroon.

Espanjaa nuorten maajoukkueissa edustanut laitapakki on herättänyt esityksillään Arsenalin, Newcastlen ja Borussia Dortmundin kiinnostuksen.

Athleticin mukaan Valladolid oli jo tammikuussa valmis luopumaan Fresnedasta huomattavasti halvemmalla kuin hänen ulosostohintansa antoi ymmärtää.

Arsenal ja Borussia Dortmund pääsivät Valladolidin kanssa sopuun 15 miljoonan euron siirtokorvauksesta ja siitä, että Fresneda lainattaisiin vielä loppukaudeksi takaisin Espanjaan. Vain Dortmund eteni lopulta itse Fresnedan kanssa neuvottelupöytään, mutta pelaaja ilmoitti Valladolidille, että hän haluaa jatkaa seurassa ainakin toistaiseksi.

Vielä ei ole tiedossa, onko Valladolid valmis neuvottelemaan Fresnedan hinnasta tänä kesänä. Nuorukainen pelasi päättyneellä kaudella 24 ottelua.