Real Madrid on yksi Arda Güleristä kiinnostuneista tahoista. 18-vuotias Fenerbahçen keskikenttäpelaaja saanee valita mieleisensä työnantajan Euroopan huipulta. Hänen sopimuksessaan on pykälä, jonka mukaan hänen ulosostohintansa on 17,5 miljoonaa euroa.

Marcan mukaan Real pitää Gülerin osaamista riittävän hyvänä edustusmiehistöön. Voi kuitenkin olla, että sen ei kannata tehdä kaikkeaan saadakseen pelaajan joukkueeseen.

Realissa tiedostetaan, että joukkueen keskikenttä on jo tällaisenaan huomattavan järeä ja sitä myöten peliaika on tiukilla. Gülerin istuttaminen oikealle laidalle ei olisi yksinkertainen tehtävä sekään, sillä Fede Valverdelle, Brahim Díazille ja Rodrygolle on tiedossa minuutteja siellä.

Tasapainottelu pelaajakehityksen ja joukkuemenestyksen välillä olisi valmennukselle valtava haaste.

Marcassa uskotaan, että italialaisseura AC Milan on tällä haavaa paras vaihtoehto Gülerin mielestä. Milanilla on vahva tausta pelaajien kehittämisestä ja riski kadota kovatasoisen pelaajamassan pyörteisiin on siellä pienempi.

Güler käyttää nykyisessä seurassaan kymppipaitaa. Hän esiintyi ensimmäisen kerran aikuisten tasolla HJK:ta vastaan Eurooppa-liigassa kaudella 2021–22. Sähäkkyys pallon kanssa on tuonut hänelle lempinimen ”Turkin Messi”.