Barcelona on päässyt Athletico Paranaensen kanssa yhteisymmärrykseen Vitor Roquen siirrosta. AS uutisoi seuran tulevan jalkapallojohtajan Decon olleen merkittävässä roolissa hyökkääjälupauksen nappaamisessa.

Roque, 18 on hyväksynyt Barcalta AS:n tietojen mukaan viiden vuoden sopimustarjouksen. Katalonialaiseura maksaisi brasilialaisesta noin 40 miljoonan euron siirtokorvauksen kolmessa eri erässä.

Barcelonan olisi edelleen kevennettävä reilusti palkkakulujaan, jotta Roque pystyttäisiin rekisteröimään.

Keskushyökkääjän roolissa pääosin viihtyvästä Roquesta ollaan havittelemassa tulevaisuuden korvaajaa elokuussa 35 vuotta täyttävälle Robert Lewandowskille. Myös laiturina pelannut brasilialainen debytoi maajoukkueessa maaliskuussa.

Roque on tehnyt tällä kaudella 10 Brasilian Série A:n otteluun neljä maalia.

LUE MYÖS!