Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi harkitsee lähtöä Sevillasta. Relevon mukaan hän on pyytänyt seurajohdolta aikaa punnitakseen seuraavia askeleitaan. Päättyneellä kaudella hänet määrättiin jakamaan päätäntävaltaa joukkueen siirtopolitiikasta, minkä uskotaan hermostuttaneen häntä.

Sevilla oli viidellä liigakierroksella jopa putoamisviivan alapuolella. Osittain tästä syytettiin Monchia, hänen hankintansa eivät auttaneet joukkuetta riittävästi. Ennen voittoon päättynyttä Eurooppa-liigan loppuottelua hän myönsi medialle, että Sevilla saattaa kaivata uusia tuulia rekrytointeihin ja hän uusia ärsykkeitä.

Monchi on toiminut Sevillassa koko vuosituhannen ajan lukuun ottamatta lyhyttä ajanjaksoa Romassa. Ensimmäinen vierailu ulkomailla epäonnistui, mutta se ei tarkoita, etteikö Monchi voisi tällä kertaa olla valmiimpi haasteeseen. Ottajia luulisi olevan. Monchin aikana Sevilla on sementoinut asemansa kolmen ”suurimman” seuran päähaastajana. Miesten joukkue on tehnyt Eurooppa-liigasta omansa ja saavuttanut mittavia taloudellisia voittoja.