Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi sanoo, että hän on valmis jättämään tehtävänsä, jos kokee, ettei pysty enää auttamaan seuraa menestyksen tielle.

Monchi, 54, on yksi jalkapallomaailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista urheilujohtajista, mutta hänenkin maineensa on ottanut kolhuja Sevillan katastrofimaisen kauden myötä.

Sevilla on viettänyt tällä kaudella viisi kierrosta putoamisviivan alapuolella, ja sen pelit Copa del Reyssä sekä Mestarien liigassa ovat jo ohi. Kirjoitushetkellä Los Nervionenses on La Ligassa 13:na, mutta se on vain kahden pisteen päässä putoajan paikalta.

Talven siirtoikkunassa ja sitä ennen Sevilla luopui muun muassa Thomas Delaneysta sekä viime kesän hankinnoista Kasper Dolbergista ja Iscosta, jonka sopimus purettiin. Sevilla ei ostanut tammikuussa yhtään pelaajaa, mutta se lainasi riveihinsä Bryan Gilin, Pape Gueyen ja Loïc Baden.

Monchi uskoo, että Sevillalla on nyt parempi joukkue kuin kauden alkaessa.

– Käytimme luultavasti tähän siirtoikkunaan enemmän aikaa kuin yhteenkään toiseen. Viime kesänä teimme paljon virheitä. Se sattui, kun seura oli sarjataulukossa 17:nä tai 18:na, sanoi Monchi GSFN:n mukaan.

– Jos minä huomaan, että toimintamallini ei tuota tuloksia, niin jonkun minua paremman pitäisi tulla tilalleni. Joukkueen auttaminen pois tästä jamasta motivoi kuitenkin minua, koska se on minulle uusi haaste. Joten en osaa sanoa, jäänkö seuraan vai en.

– Uskon yhä, että meillä on parempi joukkue kuin 70 prosentilla La Ligasta, mutta suoritukset kentällä ovat asia erikseen.