Real Madrid on tiedottanut viikonlopun aikana Marco Asension, Eden Hazardin, Marianon ja Karim Benzeman lähdöistä.

Nelikko jättää Real Madridin sunnuntai-iltana pelattavan Athletic-ottelun jälkeen, kun joukkueen kausi päättyy. Jokainen edellä mainituista pelaajista jättää Real Madridin vapaana agenttina, joten seura ei saa heistä siirtosummaa.

Sen sijaan Real Madrid säästää huomattavasti palkkakuluissa.

Hazard on 30 miljoonan euron bruttovuosituloillaan Real Madridin parhaiten palkattu pelaaja, vaikka hän jäi tälläkin kaudella täysin olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa. Real Madrid onnistui lopulta pääsemään Hazardin kanssa sopuun sopimuksen purkamisesta.

Real Madrid maksoi Hazardille tiettävästi 14 miljoonaa euroa sopimuksen purkamisen yhteydessä, eli seura päästi noin puolet Hazardin ensi kauden palkasta.

Benzema on 28 miljoonan euron bruttovuosituloillaan Hazardin jälkeen joukkueen toiseksi parhaiten palkattu pelaaja. Asensio ja Mariano tienasivat yhdeksän miljoonaa euroa bruttona kaudessa.

Marcan mukaan Real Madrid säästää noin 75 miljoonan euron verran palkkakuluissa. Rahat menevät uusille hankinnoille, kuten Jude Bellinghamille ja Benzeman korvaajalle, joka ei ole toistaiseksi tiedossa.

LUE MYÖS