Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone sanoo, että hänen ja hyökkääjä João Félixin välillä ei ole kitkaa.

Félix, 23, on viettänyt kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Chelseassa. Hänen siirtonsa aikoihin espanjalaismediassa uutisoitiin laajasti, että hyökkääjän ja Simeonen välit eivät ole parhaasta päästä.

– On valhe sanoa, että me emme pelanneet hyvin sen takia, että João Félix oli täällä. Ja jos hän olisi täällä nyt, hänkin pelaisi hyvin, kommentoi Simeone Copelle.

– Minulla ei ole kinaa hänen kanssaan. Olen suora hänen kanssaan ja kerron hänelle, mitä ajattelen. Hän tietää, millainen valmentaja olen ja että harjoituksissani ollaan todella iloisia.

Félix on vihjannut lainapestinsä aikana vahvasti, että hän haluaisi jäädä Chelseaan, mutta Atlétin puheenjohtaja Enrique Cerezo sanoi tällä viikolla, että lontoolaisten uusi päävalmentaja Mauricio Pochettino ei halua pitää portugalilaistaituria.

Simeonelta kysyttiin, mitä mieltä hän on siitä, että Félix on sanonut olevansa ”vapaampi” Chelseassa.

– En kommentoi sitä, koska ymmärrän aina, millaisissa tilanteissa pelaajat ovat. Ja jos sitä ei tapahdu täällä, niin antakaamme hänen tehdä niin toisessa joukkueessa.

– Hän on valtavan lahjakas pelaaja, hän pelaa hyvin kummallakin jalalla, on hyvä puskemaan, hänellä on hyvä peliäly. Hän voi olla, mitä hän haluaakin olla. Minulla ei ole mitään ongelmaa kenenkään kanssa.

Simeone myönsi, että taloudelliset asiat vaikuttavat Félixin tulevaisuuteen Atlétissa. Seura uusi hänen sopimuksensa juuri ennen lainalle lähtöä, mutta useat lähteet uskovat, että Félix lähtee Atlétista uudestaan tänä kesänä – joko pysyvästi tai lainalle.

– On tarpeen nähdä, onko se hyväksi seuran taloudelle. Siinä kohtaa minä astun pois kuvasta.