Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo vahvisti tiistaina madridilaismedialle, ettei Chelsean uusi päävalmentaja Mauricio Pochettino halua João Félixiä ensi kauden joukkueeseensa.

Félix pelasi kevätkauden Atléticosta lainalla Chelseassa, mutta lainapesti epäonnistui pahemman kerran. Félix teki 20 ottelussa yhteensä vain neljä maalia, eikä syöttänyt ainuttakaan. Frank Lampard jätti Félixin toistuvasti penkille kauden viimeisissä otteluissa.

Chelsea maksoi Félixin kevätkauden mittaisesta lainasta 11 miljoonaa euroa. Lainasopimuksessa ei ollut mukana osto-optiota. Félix olisi tiettävästi halunnut jäädä Chelseaan.

– Saimme eilen tietää, ettei Chelsean uusi päävalmentaja halua pitää Félixiä seurassa. Félix palaa Atléticoon ja sitten katsotaan, mitä teemme. Meillä ei ole vielä mitään suunnitelmia sen suhteen, Cerezo totesi Carruselille.

Atléticolle uutinen on surkea. Atlético haluaa päästä kesällä eroon kenties seurahistoriansa suurimmasta flopista. Atlético toivoi Félixin esiintyvän edukseen Chelseassa, mutta toisin kävi.

Marcan saamien tietojen mukaan Atlético ei ole saanut toistaiseksi ainuttakaan tarjousta Félixistä. Atléticon on kerrottu pyytävän Félixistä noin sadan miljoonan euron siirtosummaa.

Félix ei kuulu Diego Simeonen suunnitelmiin ensi kautta varten.

LUE MYÖS