Dani Ceballosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesä-heinäkuun vaihteessa.

Ceballos hylkäsi keväällä Real Madridin jatkosopimustarjouksen, sillä palkkatarjous ei miellyttänyt pelaajaa tai hänen agenttejaan.

Marcan saamien tietojen mukaan Real Madrid on tehnyt Ceballosille uuden jatkosopimustarjouksen palkankorotuksen kera. Lehti kertoo palkkatarjouksen olevan lähellä Ceballosin vaatimuksia.

Real Madridissa jatkaminen on Ceballosin selvä ykkösvaihtoehto, mutta ei millä tahansa ehdoilla, sillä pelaaja haluaa palkankorotuksen. Kasvattajaseura Betis on kiinnostunut vanhan tuttunsa tilanteesta ja seuraa sitä tarkasti, mutta ei kykene tarjoamaan läheskään samanlaista palkkaa kuin Real Madrid.

26-vuotias keskikenttäpelaaja harkitsee parhaillaan, mitä tehdä tulevaisuutensa kanssa. Ceballos on pelannut kuluvalla kaudella noin 1880 minuuttia Real Madridissa. Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on kehunut pelaajaansa useaan otteeseen ja on julkisesti toivonut hänen jäävän joukkueeseen.

Real Madrid hankki Ceballosin Betisistä 18 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Ceballos on pelannut vuosien saatossa kahden kauden ajan lainalla Arsenalissa.