Karim Benzeman tulevaisuus puhuttaa.

Benzema on saanut suorastaan jättimäisen tarjouksen Saudi-Arabiasta. Relevon mukaan Benzema on lähtökohtaisesti halukas hyväksymään saamansa tarjouksen.

Lähde kertoo Benzeman veljen neuvottelevan Saudi-Arabian hallituksen kanssa siirrosta. Al-Hilal oli aluksi Benzeman kintereillä, mutta maan hallitus haluaa Benzeman siirtyvän ennemminkin Al-Ittihadiin. Al-Ittihad voitti hiljattain Saudi-Arabian pääsarjamestaruuden.

Saudi-Arabia tarjoaa Benzemalle noin sadan miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Benzema ei ole toistaiseksi allekirjoittanut jatkosopimusta Real Madridin kanssa. Benzeman nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesä-heinäkuun vaihteessa, joten hän siirtyisi Saudi-Arabiaan vapaana agenttina.

Relevon saamien tietojen mukaan Benzeman lähipiirissä on ihmisiä, jotka toivovat Benzeman vielä miettivän päätöstään.

ESPN kertoo Real Madridin olevan pessimistinen Benzeman jatkon suhteen. Real Madrid vaatii Benzemalta pikaista vastausta, sillä mahdollinen lähtö vaikuttaisi merkittävästi seuran kesän siirtoikkunasuunnitelmiin.

ESPN:n mukaan Benzema asetti tietyt sopimusehdot Al-Ittihadille ja saudiarabialaisseura suostui ehtoihin.

LUE MYÖS