Real Madrid on saamassa kesän ensimmäisen hankintansa maaliin, mikäli madridilaislehti Marcaa on uskominen.

Lehden tietojen mukaan uusi hankinta on Joselu. Kyseessä on Espanyolin ja Espanjan maajoukkueen maalitykki, joka siirtyisi Real Madridiin vain ensi kaudeksi lainalle.

33-vuotias Joselu ei ole vaihtoehto kovin moneksi vuodeksi, mutta kärkimies helpottaisi Real Madridin akuuttia hyökkääjäongelmaa. Seurasta ovat lähdössä Mariano Díaz ja Marco Asensio, eikä Eden Hazardillekaan ole oikein käyttöä.

Mitat täyttäviä hyökkääjiä joukkueessa ovat oikeastaan vain Karim Benzema, Vinícius ja Rodrygo. Kolmikosta Benzemakin on saanut Real Madridin toimistolla niskakarvoja pystyyn, sillä hyökkääjälle on tiettävästi tullut rahakas tarjous Saudi-Arabiasta.

Joselulla on allaan erinomainen kausi, vaikka Espanyol putosi Segundaan. Joselu paukutti 34 La Liga -ottelussa peräti 16 maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Sillä irtosi sarjan maalipörssin kolmas sija. Jo viime kaudella Joselu teki La Ligassa tehot 14+5.

Hyvät otteet poikivat maaliskuussa Joselulle debyytin Espanjan A-maajoukkueessa. Sielläkin on pyyhkinyt: kahdessa ottelussa kaksi maalia.

Marcan tietojen mukaan Joselun hankkiminen ei välttämättä tarkoita sitä, etteikö Real Madrid hankkisi vielä toistakin keskushyökkääjää. Superlupaus Endrick on jo hankittu, mutta 16-vuotias brasilialainen siirtyy Real Madridiin vasta vuoden kuluttua.

LUE MYÖS