Atlético Madrid on tehnyt tarjouksen Borussia Mönchengladbachin hyökkääjälle Marcus Thuramille, kertoo L’Équipe.

Thuramin, 25, sopimus Gladbachissa päättyy tänä kesänä ja hän on päättänyt olla solmimatta uutta diiliä seuran kanssa. Näin ollen Ranskan maajoukkueen hyökkääjä on vaihtamassa seuraa ilman siirtokorvausta.

Päättyneellä kaudella Thuram pelasi Gladbachissa 32 ottelua tehden niissä yhteensä 16 maalia ja syöttäen seitsemän.

Atléti ei ole ainoa seura Thuramin perässä, sillä häntä ovat tarkkailleet huhujen mukaan myös Manchester United, Barcelona ja Milanon jättiläiset.

Metropolitanolla Thuramia odottaisivat hänen maajoukkuekaverinsa Antoine Griezmann ja Thomas Lemar. Atléticon odotetaan hankkivan joka tapauksessa uusi hyökkääjä tänä kesänä, sillä João Félixin ja Álvaro Moratan tulevaisuus seurassa on hämärän peitossa.