Brasilian jalkapalloliitto (CBF) haluaa yhä Real Madridin Carlo Ancelottista miesten maajoukkueensa uuden päävalmentajan.

Ancelottia, 63, on viety huhuissa viime vuodesta saakka Brasilian peräsimeen, mutta hän on jatkuvasti toistanut, että nauttii seurajohdon luottamusta ja haluaa jatkaa Los Blancosin peräsimessä.

Italialaisluotsin ja Real Madridin sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta hänen tulevaisuudellaan on spekuloitu keväällä paljon.

Brasilia on ollut ilman vakituista päävalmentajaa Qatarin MM-kisojen päättymisestä lähtien. CBF:n puheenjohtaja Ednaldo Rodrigues uskoo, että Brasilia pystyy vielä houkuttelemaan Ancelottin Seleçãon peräsimeen.

– Ykkössuunnitelmamme on Carlo Ancelotti, ja meistä tuntuu, että se toteutuu, sanoi Rodrigues UOL Esporten mukaan.

– Hän rakastaa Brasilian maajoukkuetta, tuntee monia pelaajia ja hän tuntee myös brasilialaisen jalkapallon.

Ancelotti on valmentanut urallaan monia Brasilian legendoja, ja Real Madridissa hänen alaisuudessaan pelaavat Seleçãon nykyjoukkueesta Éder Militão, Rodrygo Goes ja Vinícius Júnior.

Athleticin mukaan Rodrigues oli asettanut toukokuun takarajaksi uuden maajoukkuevalmentajan nimittämiselle, mutta CBF:n puheenjohtaja päätti siirtää lopullista päivää Ancelottin takia.

Brasilian jalkapalloliitto on kiinnostunut myös AS Roman José Mourinhosta, Fenerbahçen Jorge Jesusista, Fluminensen Fernando Dinizistä ja Palmeirasin Abel Ferreirasta, mutta Ancelotti on CBF:n toivelistan kärjessä.