Barcelona on tekemässä uuden pelaajahankinnan Valioliigasta.

Portugalilaislehti A Bola kertoo, että Wolverhamptonin Rúben Neves siirtyy Barcaan. Lehden mukaan kaikki on jo sovittu seurojen ja pelaajan kanssa, ja virallista vahvistusta odotetaan lähipäivinä.

Rahoitusvaihtoehtoja on A Bolan mukaan kaksi. Joko Barcelona ostaa Nevesin suoraan rahalla, jolloin hinta on 30 miljoonaa euroa. Toinen vaihtoehto on, että Barcelona antaa kaupassa vastineeksi Ansu Fatin.

26-vuotias Neves on pelannut Wolvesissa kesästä 2017 lähtien. Kaiken kaikkiaan keskikenttäpelaaja on saanut Englannissa vyölleen 252 ottelua. Portugalin A-maajoukkueessa Neves on esiintynyt 39 kertaa.

Vaikka Neves on tullut tunnetuksi puolustavana keskikenttäpelaajana, Barcelonassa hän ei välttämättä Sergio Busquetsia korvaisi. Barca tiettävästi havittelee Busquetsin korvaajaksi Joshua Kimmichiä tai Martín Zubimendia. Neves saattaiais pikemminkin korvata Barcelonan kokoonpanossa Franck Kessién.

Edellä mainittujen lisäksi Barcelona yrittää hankkia vapaiden pelaajien markkinoilta Lionel Messin, Iñigo Martínezin (sopimus mahdollisesti jo tehty) ja Ilkay Gündoganin. Kovaa rahaa taas tarvittaisiin, jotta hyökkäystä voitaisiin vahvistaa nuorella Vitor Roquella.

LUE MYÖS