Barcelonan tavoittelema İlkay Gündoğan pyytää neuvottelukumppaniltaan kolmivuotista sopimusta, kertoo Diario AS. Gündoğanin, 32, ja valioliigaseura Manchester Cityn välinen kontrahti umpeutuu kesällä. Tälläkin kaudella saksalainen keskikenttäpelaaja on tehnyt voittavia tekoja pitkin poikin kenttää. Lehtitietojen mukaan City varautuu kuitenkin todennäköisiin riskeihin ja on valmis antamaan Gündoğanille vain yksivuotisen sopimuksen. Gündoğan on jo sen ikäinen, että hänen pelinopeutensa ja reagointikykynsä odotetaan putoavan lähiaikoina.

Tässä Barcelona näkee hyvän sauman iskeä kiinni Gündoğaniin. Hän on yksi maailman luotettavimmista pelaajista ja pian tarjolla ilman siirtokorvausta.

Sanotaan, että Gündoğan aikoo odottaa päätöksensä kanssa. Hän keskittyy vielä täysillä meneillään olevaan kauteen ja katsoo uransa jatkoa tarkemmin sen jälkeen, kun Cityn ja italialaisen Internazionalen välinen Mestarien liigan loppuottelu on pelattu 10. kesäkuuta.

Barcelona on toistaiseksi yrittänyt houkutella Gündoğania kahden vuoden sopimuksella. The Athleticin mukaan perheellinen mies kokee, että pidemmäksi aikaa turvattu työsuhde tarjoaisi kaivattua pysyvyyttä.