Espanjan jalkapalloliiton (RFEF) kilpailukomitea on hylännyt Getafen valituksen Real Madridin väitetystä väärästä vaihdosta joukkueiden välisessä sarjaottelussa, kertoo Cope.

Real Madrid isännöi Getafea La Ligassa 13. toukokuuta. Kotijoukkue oli vaihtamassa Marco Asension pois kentältä ja hänen tilalleen Álvaro Odriozolan, mutta sitten Eduardo Camavinga loukkasi polvensa, joten hänet vaihdettiin kentältä Asension sijasta.

Getafe teki RFEF:lle valituksen, koska sen mielestä Asension vaihto oli jo suoritettu ja siten Madridilla olisi ollut kentällä pelaaja, joka ei ollut oikeutettu pelaamaan.

TV-kuvissa näkyi, kuinka Odriozola juoksi kentälle Madridin valmistautuessa vaihtoon, mutta Asensio pysähtyi ennen kentältä poistumistaan, koska Madridin valmennusjohto huomasi Camavingan loukkaantuneen. Lopulta Asensio jäikin kentälle ja Camavinga otettiin vaihtoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Madrid Zone

@theMadridZone
🚨| JUST IN: Getafe has reported Real Madrid for improper alignment, during the substitution between Camavinga, Asensio & Odriozola. @marca #rmalive

Kilpailukomitea on todennut, että Asensio ei ollut lähtenyt kentältä ja siten Madridilla oli oikeus jatkaa 11 pelaajalla pelaamista.

Jos Getafen valitus olisi mennyt läpi, sille olisi määrätty ottelusta 3-0-voitto ja Real Madridille sakko.

RFEF:n päätöksen myötä Real Madrid jatkaa sarjataulukossa kolmantena ja Getafe 18:na.

Lue lisää Real Madridista: