Getafe on tehnyt virallisen valituksen Real Madridin tekemästä pelaajavaihdosta joukkueiden viime lauantain sarjaottelussa, kertoo ESPN.

Madrid oli vaihtamassa Marco Asension pois kentältä ja hänen tilalleen Álvaro Odriozolan, mutta sitten Eduardo Camavinga loukkasi polvensa, joten hänet vaihdettiin kentältä Asension sijasta.

Getafe on tehnyt Espanjan jalkapalloliitolle (RFEF) valituksen, koska sen mielestä Asension vaihto oli jo suoritettu ja siten Madridilla olisi ollut kentällä pelaaja, joka ei ollut oikeutettu pelaamaan.

TV-kuvissa näkyi, kuinka Odriozola juoksi kentälle Madridin valmistautuessa vaihtoon, mutta Asensio pysähtyi ennen kentältä poistumistaan, koska Madridin valmennusjohto huomasi Camavingan loukkaantuneen. Lopulta Asensio jäikin kentälle ja Camavinga otettiin vaihtoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Madrid Zone

@theMadridZone
🚨| JUST IN: Getafe has reported Real Madrid for improper alignment, during the substitution between Camavinga, Asensio & Odriozola. @marca #rmalive

Getafe väittää, että vaihto tuli voimaan siitä hetkestä lähtien, kun Odriozola astui kentälle, eikä erotuomari Juan Martinez Munueran olisi pitänyt antaa Madridin vaihtaa vaihdettavaa pelaajaa Asensiosta Camavingaan.

Jos RFEF hyväksyy Getafen valituksen, Real Madridille määrätään 0-3-tappio ja sakko. Asiasta odotetaan päätöstä lähipäivinä. Madrid voitti ottelun 1-0 Asension maalilla.

Getafe on La Ligassa 18. sijalla, pisteen päässä putoamisviivasta, kun neljä kierrosta on jäljellä. Real Madrid vuorostaan on sarjassa toisena, 14 pistettä perässä Barcelonaa, jonka mestaruus varmistui viime viikonloppuna.

Lue lisää Real Madridista: