Neljä ihmistä on pidätetty Madridissa, koska heidän epäillään ripustaneen Vinícius Júniorin paita päällään olleen mallinuken sillalta Real Madridin harjoituskentän lähellä.

Nukke ripustettiin 16-metrisen banderollin viereen, jossa luki ”Madrid vihaa Realia”, ja se oli esillä tunteja ennen tammikuun Real Madridin ja Atléticon välistä paikallisottelua Copa del Reyn puolivälierissä.

Espanjan kansallinen poliisi vahvisti, että kolme pidätetyistä on ”madridilaisen seuran” radikaalin kannattajaryhmän aktiivisia jäseniä. Kaikki neljä on pidätetty epäiltynä viharikoksesta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Policía Nacional

@policia
🚩Estas son las imágenes de la detención de los 4 arrestados por #delitodeodio contra el jugador de #fútbol @vinijr

Tienen 19, 21, 23 y 24 años. Varios fueron identificados durante partidos de alto riesgo en dispositivos de @policia para la prevención de violencia en el deporte

Vinícius on joutunut tällä kaudella useita kertoja rasismin uhriksi vieraspelien yhteydessä, viimeksi viime sunnuntaina Valenciaa vastaan.

Poliisi on tunnistanut yhden henkilön, joka solvasi Viníciusta rasistisesti Mestallan stadionilla. Valencia on luvannut elinikäisen porttikiellon jokaiselle kannattajalleen, jonka todetaan syyllistyneen samaan.